تبریک حوزه معاونت دانشجویی به مناسبت روز دانشجو پرینت ایمیل

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو پرینت ایمیل

بسم‌الله الرحّمن الرحّیم میلاد باسعادت پیامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) و تقارن آن با روز دانشجو را به فال نیک می‌گیریم و این ایام خجسته را به جامعه علمی و دانشگاهی و به‌ویژه دانشجویان عزیز تبریک می‌گویم.   ۱۶ آذر و روز دانشجو که نماد وحدت، همدلی و استکبار ستیزی جامعه علمی کشور است، یادآور حماسه رشادت و شهادت دانشجویانی نیز می‌باشد که در سال ۱۳۳۲ با جان فشانی و نثار خون مطهر خود، بذر استقلال علمی، سیاسی و اقتصادی را در جامعه کاشتند و آزادگی و ظلم ستیزی را در تاریخ ثبت کردند. ۱۶ آذر روز طلوع اندیشه‌ و روز انسانهای فرهیخته است. انسانهایی که با علم اندوزی، خردورزی و اندیشه‌پروری، بذر دوستی و محبت را در دنیا می‌افشانند و با اندیشه‌های ناب‌شان از دوستی و مودت سخن می‌گویند. دانشجویان و فرهیخته‌گان علمی دانشگاه رازی در حالی یاد و خاطره ۱۶ آذر و روز دانشجو را در سال ۱۳۹۶ گرامی می‌دارند که شاهد وقوع حادثه ناگوار زلزله‌ در استان کرمانشاه بودند، حادثه‌ای که عمق فاجعه آن مردم سراسر کشور را متأثر نمود. حرکت خودجوش، تلاش و همت جهاد گونه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه رازی در امر امداد و کمک رسانی به آسیب‌دیدگان زلزله اخیر مصداق عینی وحدت، همدلی، نوع دوستی، ایثار و فداکاری در بین این قشر فرهیخته است.    اینجانب ۱۶ آذر و روز دانشجو را به اصحاب علم واندیشه و به‌ویژه دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و تلاش و کوشش آنان را در جهت کسب علم و دانش و خرد و تقوا ارج نهاده و موفقیت روز افزون برای یکا‌یک آنان در جهت نیل به اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از خداوند منان خواهانم.

محمد‌ابراهیم اعلمی‌آل‌آقا

برگزاری کارگاه مداخله در بحران پرینت ایمیل

با توجه به وقوع زلزله اخیر کرمانشاه (یکشنبه 21 آبان ماه 1396)، و نیاز به مداخلات روانی -اجتماعی و اعزام مشاوران و روانشناسان به منطقه زلزله زده جهت مرور پروتکل های مداخلات روانی با کودکان منطقه زلزله زده، کارگاهی با عنوان مداخله در بحران با کودکان در روز جمعه 26 آبان ماه 96 ساعت 14 تا 17 با حضور 70 نفر از روانشناسان و مشاورین و تدریس خانم دکتر سعیدی و آقای دکتر عارفی عضو هئیت علمی دانشگاه شهید بهشتی در سالن کنفرانس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی برگزار گردید. شرکت کنندگان ضمن بهره مندی از محتوای آموزشی کارگاه قرار شد که شرکت کنندگان براساس برنامه زمانی که توسط مرکز مشاوره دانشگاه و سازمان نظام تنظیم گردیده است جهت ارایه مداخلات روانی به منطقه اعزام شوند.

برگزاری کارگاه مداخله در بحران با کودکان پرینت ایمیل

با توجه به وقوع زلزله اخیر کرمانشاه (یکشنبه 21 آبان ماه 1396)، و نیاز به مداخلات روانی -اجتماعی و  اعزام مشاوران و روانشناسان به منطقه زلزله زده جهت مرور پروتکل های مداخلات روانی با کودکان منطقه زلزله زده، کارگاهی با عنوان مداخله در بحران با کودکان در روز جمعه 26 آبان ماه 96 ساعت 9 تا 12 با حضور 63 نفر از روانشناسان و مشاورین و تدریس خانم دکتر خادمی عضو هئیت علمی دانشگاه شهید بهشتی در سالن کنفرانس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی برگزار گردید. شرکت کنندگان ضمن بهره مندی از محتوای آموزشی کارگاه قرار شد که شرکت کنندگان براساس برنامه زمانی که توسط مرکز مشاوره دانشگاه و سازمان نظام تنظیم گردیده است جهت ارایه مداخلات روانی به منطقه اعزام شوند.

برنامه غذایی اداره تغذیه دانشگاه رازی از تاریخ 96/9/4 الی 96/9/14 پرینت ایمیل

صفحه1 از57