واریز وام تحصیلی دکتری ویژه بهار پرینت ایمیل

به اطلاع دانشجویان دکتری متقاضی وام ویژه می رساند وام تحصیلی دکتری ویژه بهار به حساب دانشجویان واریز گردید.

معاونت دانشجویی- اداره رفاه دانشجویی

بخشنامه جديد وام ضروري دكتري پرینت ایمیل

برگزاری همایش بزرگ هفته ملی بدون دخانیات پرینت ایمیل

سازمان جهانی بهداشت به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات شعار "دخانیات تهدیدی برای توسعه" را اعلام نموده است. در این راستا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه رازی و سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه اعتیاد اقدام به برگزاری همایش بزرگ هفته ملی بدون دخانیات در بوستان نوبهار با هدف آگاه سازی مردم سطح شهر با عوارض مصرف مواد مخدر و دخانیات نمود. در این گردهمایی بزرگ مرکز مشاوره دانشگاه رازی با پریایی غرفه آموزشی و توزیع بروشور و نمایش کیف مواد شیبه سازی شده مواد مخدر در جهت آگاه سازی افراد شرکت کننده در همایش حضور فعال داشت. لازم به ذکر است در این گردهمایی فرماندار کرمانشاه (جناب آقای مهندس رنجبر) ، ستاد مبارزه با مواد مخدر  و نمایندگان سایر ادارات و ارگانهایی استان از قبیل استانداری، نیروی انتظامی و ... از غرفه آموزشی دانشگاه رازی بازدید کرده و ضمن تشکر از تیم شرکت کننده مرکز مشاوره دانشگاه رازی از خدمات مشاوره ای و آموزشی مرکز مشاوره ابراز رضایت مندی کردند.

فرآیند اعلام عدم نیاز استفاده از خوابگاه های دانشجویی پرینت ایمیل

قابل توجه دانشجویان گرامی ساکن در خوابگاه های دانشجویی که نیمسال جاری، آخرین نیمسال استفاده آنان از خوابگاه می باشد، لازم است ضمن انجام دادن مراحل ذیل، حداکثر تا تاریخ 96/4/5 به واحد پذیرش اداره امور خوابگاه ها واقع در حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه مراجعه فرمایند.
الف) اخذ فرم تسویه حساب با خوابگاه (فرم پیوست) از مسئول خوابگاه مربوطه.
ب) تحویل دادن فرم تسویه حساب به واحد پذیرش امور خوابگاه ها و حصول اطمینان از حذف نام خود در سامانه صندوق رفاه دانشجویان.
بدیهی است در صورت عدم مراجعه تا موعد مقرر، در سیستم اتوماسیون فاز 2 صندوق رفاه دانشجویان، بدهکار منظور گردیده و بدهی آنان ثبت خواهد شد.

- جهت دریافت فرم پیوست کلیک کنید.

معاونت دانشجویی- اداره امور خوابگاه ها

قابل توجه دانشجویان دکتری متقاضی دریافت وام ویژه دکتری پرینت ایمیل

این دانشجویان لازم است جهت ثبت نام به سایت پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir مراجعه نمایند.
1) وام ویژه دکتری نوع 1: پرداخت از طریق بانک توسعه تعاون
مدارک مورد نیاز:

• معرفی شعبه بانک توسعه تعاون همراه با کد شعبه به اداره رفاه دانشگاه
  • تکمیل فرم شماره یک و دو جدید

2) وام ویژه دکتری نوع 2: پرداخت از طریق صندوق رفاه دانشجویان
مدارک مورد نیاز:

• فرم شماره یک و دو قدیم مربوط به سه ماهه بهار
  • توجه: در صورتی که قبلا این فرم ها تحویل اداره شده است نیاز به تحویل مجدد نیست فقط از طریق سامانه صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام نمایید.

حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه- اداره رفاه

صفحه1 از51