معرفي اداره بهداشت و درمان دانشگاه

اداره بهداشت ودرمان دانشگاه رازی از سال 1374 شروع به فعالیت نموده و در حال حاضر به عنوان تنها متولی امور بهداشتی ودرمانی درسطح دانشگاه، ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی می باشد.

فعالیت های این اداره با هدف حفظ  و ارتقاء سلامت جامعه دانشگاهی و درراستای ترویج فرهنگ پیشگیری واقدام  برای درمان بهنگام برای جلوگیری از بروز و شیوع همه گیری ها در سطح دانشگاه می باشد. نظار ت بر بهداشت وایمنی اماکن دانشگاه از جمله دانشکده ها، اماکن ورزشی، خوابگاه ها، سلف سرویس ها، بوفه ها، آزمایشگاه ها و کارگاه ها و... با هدف پیشگیری ازبروز و شیوع  بیماری ها وکنترل حوادث در محیط های دانشگاهی از جمله فعالیت های این اداره می باشد.

اداره بهداشت و درمان دانشگاه رازی  با هماهنگی دفتر مشاوره وسلامت وزارت علوم وهمکاری با دانشگاه علوم پزشکی، مجری سیاستهای بهداشتی ملی واستانی درسطح دانشگاه میباشد. همچنین درمسابقات ورزشی وآزمونهای سراسری برگزارشده درسطح دانشگاه حضورفعال دارد.

این مرکز در حال حاضر به عنوان دبیرخانه منطقه 5 مراکزبهداشت و درمان دانشگاههای کشورانتخاب گردیده است.

مرکز بهداشت ودرمان دانشگاه همه روزه به جز پنجشنبه ها و روزهای تعطیل درساعات اداری فعال می باشد و همکاران محترم ودانشجویان عزیزمی توانند ازخدمات این مرکز بهره مند گردنند.