معرفی بخش

اداره تغذيه يکی از زير مجموعه های اداره کل مدیریت دانشجویان است و زير نظر مستقيم مدير کل دانشجويی فعاليت می نمايد. بدين معنی که کليه تصميم گيريها، قوانين و مقررات و نحوه ارائه خدمات از این طریق مدیریت و به اداره امور تغذيه ابلاغ می گردد. اهم فعاليت اين اداره سرويس دهی تغذيه ای در سه نوبت صبحانه ، ناهار و شام به عموم دانشجويان دانشگاه است.
اداره تغذيه دانشگاه بر اين باور است که نياز انسان به غذا يکی از احتياجات ذاتی يا فیزیولوژیکی است که مهمترين عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد. احتياج به غذا دائمی است و ارگانيسم را مجبور می کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع کرسنگی کوشش کند. تغذيه صحيح و متعادل نه تنها پديده رشد را ميسر می سازد وبه تندرستی عمر می انجامد، بلکه با تاثير بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نيروهای روانی نيز می گردد. با توجه به اهميت نقش تغذيه در فرآيند سلامتی، اداره تغذيه به عنوان تامين کننده اصلی نيازهای تغذيه ای دانشجويی در دانشگاه شناخته می شود.

سرپرست اداره تغذیه

محمدجواد حیاتی

شماره تماس: 34271768-083

کارشناس تغذیه

مریم علیون

شماره تماس:34280938-083 (09188592518)

شرح وظایف اداره تغذیه

برنامه ریزی لازم جهت پخت و پز غذا تحت نظارت مدیرکل دانشجویی، حضور در جلسات مربوطه، کنترل بر عملکرد کمی و کیفی پیمانکار، نظرسنجی از دانشجویان جهت جلب رضایت بیشتر، محاسبه و گزارش آمار غذای پخته و مصرف شده، و کنترل سیستم اتوماسیون در رزرو غذا.

معرفی سلف سرویس ها

• سلف سرویس مرکزی پسران با ظرفیت پخت 1500 پرس در هر وعده
  • سلف سروس پردیس دختران با ظرفیت پخت 1200 پرس در هر وعده
  • سلف سرویس دانشکده علوم اجتماعی با ظرفیت پخت 700 پرس در هر وعده
  • سلف سرویس دانشکده کشاورزی با ظرفیت پخت 700 پرس در هر وعده

•  مقررات و نحوه تهیه غذا توسط دانشجو
  1.  دریافت کارت: همزمان با ثبت نام کارت دانشجویی هوشمند به دانشجو تحویل می گردد که این کارت چندمنظوره بوده و فعال کردن بخش تغذیه آن توسط اتوماسیون تغذیه انجام می شود.
  2.  افزایش اعتبار با واریز مبلغ به کارت .
  3.  ذخیره غذا از طریق اتوماسیون تا ۴۸ ساعت قبل از هروعده.