شرح وظایف

این اداره  ضمن اسکان واجدین شرایط جهت آسایش و آرامش دانشجویان فعالیت میکند که با توجه به حجم دانشجویان علاقمند به سکونت در خوابگاه و با توجه به محدودیت امکانات موجود در دانشگاه، در راستای تأمین مسکن مناسب در طول تحصیل و با توزیع بهینه امکانات در بین دانشجویان، بر اساس آئین نامه نحوه واگذاری و اداره خوابگاه های دانشجویی ارائه خوابگاه به دانشجویان واجد شرایط با توجه به امکانات و تعداد متقاضیان از تاریخ شروع به تحصیل میتوانند از خوابگاهها استفاده نمایند .

اهم فعالیت های اداره خوابگاه ها

•  ثبت نام دانشجویان جدید الورود که همراه با مصاحبه و اسکان در خانه های دانشجویی انجام شده است .
  •  تجهیز امکانات رفاهی خوابگاهی شامل(یخچال، موکت، کمد، اجاق گاز، کامپیوتر، صندلی، میز مطالعه و ... ) و تأمین و   گسترش تجهیزات زیربنایی خانه های دانشجویی و تعامل جدی و قانونمند با پیمانکاران از اهم فعالیت های انجام شده در این حوزه است .
  •  همکاری مستمر با واحدهای مشاوره و درمان برای سالم سازی فضاهای خانه های دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی به منظور برقراری مسابقات و فعالیت های ورزشی .
  •  همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در خصوص پرداخت هزینه های دانشجویی که از طریق ارائه گواهی به دانشجویان مربوطه انجام شده است .
  •  شفاف سازی مسائل مالی و دقت نظر در صرف آن .
  •  گسترش سایت های کامپیوتری و راه اندازی اینترنت وایرلس که در خانه های دانشجویی انجام شده است .
  •  نشست مستمر رؤسای ادارات و مسئولین خانه های دانشجویی برای ایجاد راهکارهای جدید و رفع مشکلات .
  •  بازدید و سرکشی به همراه مسئولین و معاونین دانشگاه از خانه های دانشجویی که به صورت مستمر انجام شده است .
  •  تدوین مرامنامه دانشجویی – منشور اخلاقی و آئین نامه انضباطی و اجرای آن .
  •  کمک به دانشجویان بی بضاعت با مساعدت رئیس محترم دانشگاه .
  •  تهیه شناسنامه فنی ساختمان خانه های دانشجویی .
  •  انجام امور عمرانی و فنی خانه های دانشجویی .
  •  ارائه پیشنهاد تخصصی معاونت دانشجویی در خصوص راه اندازی خوابگاه های خودگردان با نظارت مدیریت مستقیم دانشگاه .