شرایط و ضوابط بازپرداخت وامهای دانشجویی

دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل به مدت 9 ماه فرصت دارند به اداره رفاه دانشجویی جهت تقسیط بدهی خود مراجعه نمایند در غیر اینصورت باید بدهی خود را به صورت یکجا واریز نمایند.

مدارک مورد نیاز برای تسویه حساب یا صدور دفترچه اقساط

۱- برگ اعلام وضعیت از آموزش یا تحصیلات تکمیلی

۲- تسویه حساب خوابگاه

پرداخت بدهي به صورت يكجا

افراد در شرايط زير مي‌بايست بدهي خود را به صورت يكجا به صندوق رفاه دانشجويان پرداخت نمايند :

۱ـ استفاده كنندگان از وديعه مسكن.

۲ـ دانش آموختگان قبل از ارديبهشت 76.

۳ـ دانشجوياني كه از تحصيل انصراف مي دهند.

۴ـ دانشجوياني كه از ادامه تحصيل محروم شده اند (اخراجي).

۵ـ دانشجويان انصرافي و اخراجي كه با راي كميسيون موارد خاص به دوره شبانه منتقل مي‌شوند.( تذكر۱)

۶ـ كساني كه بخواهند به صورت آزاد در خارج از كشور ادامه تحصيل دهند.

۷ـ كساني كه بخواهند در مراكزآموزش عالي وابسته به سازمان هاي دولتي ادامه تحصيل دهند.

۸ـ دارندگان دفترچه اقساط كه بيش از 3 بار متوالي در پرداخت اقساط بدهي تاخير نمايند.

۹ـ متقاضيان ادامه تحصيل در دوره هاي معادل و يا پايين تر از مقطع تحصيلي كه گذرانده اند.

۱۰ـ كساني كه بخواهند پس از ترك تحصيل (انصراف، اخراج) در آزمونهاي ورودي دانشگاهها شركت نمايند.

۱۱ـ دانشجويان شاغل به تحصيل در خارج از كشور كه از مزاياي كمك هزينه دانشجويان خارج.
 بهره مند بوده اند(بر اساس معادل ريالي نرخ رسمي ارز ).

۱۲ـ دانشجوياني كه بدهي ديركرد تخليه خوابگاه دارند.

۱۳ـ دانشجويان انتقالي به موسسات آموزش عالي غير وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

۱۴ـ دانشجويان انتقالي به دانشگاه پيام نور ، دوره‌ شبانه و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي.( تذكر 2 )

۱۵ـ دانش‌آموختگاني كه قصد دريافت اصل مدرك و ريز نمرات تحصيلي را دارند.

۱۶ـ دانشجويان مبتكر كه طرح خود را به صورت كامل اجرا نكرده باشند .

تذكر1 :اين قبيل دانشجويان در صورت ارائه گواهي عدم توان مالي از طرف دانشگاه با پرداخت نقدي 10 % كل بدهي ، مابقي بدهي خود را به صورت اقساط بعد از پايان تحصيل پرداخت خواهند كرد .

تذكر2 :اين قبيل دانشجويان در صورت ارائه گواهي عدم توان مالي از طرف دانشگاه مبدا با پرداخت نقدي 20% كل بدهي ، مي‌توانند مابقي بدهي خود را در طي تحصيل با سپردن سند تعهد پرداخت كنند و مجاز به دريافت مجدد وام نمي‌باشند.

شروع اقساط:

سر رسید اقساط 9 ماه بعد از فارغ التحصیلی آغاز می شود

(۱) مدت زمان خدمت نظام وظيفه براي مشمولين به اين مدت اضافه مي‌شود.

(۲) دانش آموختگان موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی - غیردولتی نیز می توانند از این شرایط بهره مند شوند .